Loading...
 • Email Marketing
  E-mail Marketing
  en
  Social Media
  Betrouwbare Partner
  Social media strategie
  Google adwords
  Facebook campagnes
  Copywriting

Meer klanten op je website - wij zorgen voor een aantoonbaar resultaat

Wij vinden dat elke euro die in Social Media of in advertising gestopt wordt, dubbel en dwars weer terug verdiend moet worden. Wij bouwen rendabele campagnes in Google adwords en Facebook. Met het Search Engine Optimization (SEO) Extra pakket zorgen wij ervoor dat je website goed is ingesteld voor optimale online zichtbaarheid. Via het extra pakket SEO Webteksten produceren wij zinnen die tot de verbeelding spreken die er voor zorgen dat je gevonden en gezien wordt op het internet.

SEO - Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachines zijn voor bijna elke website de belangrijkste ingang. Vergroot de zichtbaarheid van jouw website voor zoekmachines. Tijdens het ontwikkelen van een website, houden wij rekening met de vindbaarheid van de website.

SEA - Zoekmachine adverteren (AdWords)

Hiermee zorg je op een eenvoudige manier voor gerichte advertenties, die je kunt plaatsen in verschillende zoekmachines. Het doel is om zo goed mogelijk te scoren in de zoekresultaten, je zet in op gesponsorde koppelingen en advertenties. Een voordeel hierbij is dat de resultaten goed meetbaar zijn en je dus uitstekend kunt sturen op je ROI (Return on Investment).

Social media marketing

Als bedrijf heb je een duidelijke strategie nodig voor social media, wil je er resultaat mee behalen. Een bedrijfsaccount aanmaken bij Facebook of Twitter alleen is niet genoeg. Je moet eerst een duidelijke strategie bepalen door te kiezen voor welke doelgroep je wilt communiceren en wat je gaat communiceren.

E-mail marketing

Dit wordt gebruikt om gericht e-mails in te zetten, om zo je doelgroep te bereiken. Door de klant te informeren met de juiste informatie op het juiste moment, zorg je voor een betere klantenbinding en een hogere conversie rate op de website.

Copywriting

Je weet heel goed wat je wil vertellen, maar de gewenste boodschap komt niet over! Fuzionz IT helpt u bij het schrijven van uw teksten en optimaliseert ze voor SEO. Wij zetten woorden doelbewust en treffend in de juiste volgorde om de kans op conversie zo groot mogelijk te maken.

Foto -en videoreportages

Haal meer bezoekers naar jouw website via video en/of foto marketing met passie! Foto's en/of video's spreken zoveel meer dan tekst. Onze video marketeers beheren je Youtube kanaal zodat door verdewre optimalisatie je hoger gaat scoren on Google zoekmachine.

Bel ons vandaag 0485 93 19 81 of mail ons op info@fuzionz.be

Wij ontwikkelen de beste website voor onze klanten! Vraag nu uw offerte en wij realiseren uw droomwebsite.


Een selectie uit ons werk...

Webmarketing Het Karrehof Hoevehotel Karrehof

Nieuwsbrief versturen + Nieuwsbrief rapportering + onderhoud e-mail adressen

Nieuwsbrief Opendeurdagen De Visser Hengelsport De Visser

Nieuwsbrief versturen + Nieuwsbrief rapportering + onderhoud e-mail adressen