Loading...
Email marketing

Vindbaar zijn op het internet

Webmarketing heeft alles te maken met het verhogen van de vindbaarheid op internet. Als je website bovenaan bij Google staat, vergroot het de trefkans dat een nieuwe klant je bedrijf vindt. Een logische website indeling met goede navigatie en technische structuur vormt de basis voor een goede vindbaarheid.

Haal meer omzet met een geoptimaliseerde website. Fuzionz IT is de specialist in het ontwikkelen van websites !

SEO - Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachines zijn voor bijna elke website de belangrijkste ingang. Vergroot de zichtbaarheid van jouw website voor zoekmachines. Tijdens het ontwikkelen van een website, houden wij rekening met de vindbaarheid van de website.

SEA - Zoekmachine adverteren (AdWords)

Hiermee zorg je op een eenvoudige manier voor gerichte advertenties, die je kunt plaatsen in verschillende zoekmachines. Het doel is om zo goed mogelijk te scoren in de zoekresultaten, je zet in op gesponsorde koppelingen en advertenties. Een voordeel hierbij is dat de resultaten goed meetbaar zijn en je dus uitstekend kunt sturen op je ROI (Return on Investment).

Social media marketing

Als bedrijf heb je een duidelijke strategie nodig voor social media, wil je er resultaat mee behalen. Een bedrijfsaccount aanmaken bij Facebook of Twitter alleen is niet genoeg. Je moet eerst een duidelijke strategie bepalen door te kiezen voor welke doelgroep je wilt communiceren en wat je gaat communiceren.

E-mail marketing

Dit wordt gebruikt om gericht e-mails in te zetten, om zo je doelgroep te bereiken. Door de klant te informeren met de juiste informatie op het juiste moment, zorg je voor een betere klantenbinding en een hogere conversie rate op de website.

Bel ons vandaag 0485 93 19 81 of mail ons op info@fuzionz.be

Wij ontwikkelen de beste website voor onze klanten! Vraag nu uw offerte en wij realiseren uw droomwebsite.


Een selectie uit ons werk...

Webmarketing Het Karrehof Hoevehotel Karrehof

Nieuwsbrief versturen + Nieuwsbrief rapportering + onderhoud e-mail adressen

Nieuwsbrief Opendeurdagen De Visser Hengelsport De Visser

Nieuwsbrief versturen + Nieuwsbrief rapportering + onderhoud e-mail adressen